© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 102. yıldönümünü büyük bir coşku ile kutladıklarını ifade eden Başkan Zolan, 19 Mayıs 1919'un Türk milletinin şanlı tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 102 yıl önce yakılan kurtuluş meşalesi ile bir milletin var olma mücadelesinin başladığını kaydeden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Aziz milletimiz Kurtuluş Savaşı'nda tüm zorluklara rağmen kahramanlık destanları yazarak hür ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Denizlimiz ise bugün, Müftü Ahmet Hulusi Efendi'nin fetvasıyla başlayan süreçte Atası'nın yanında omuz omuza mücadele etmesinin onur ve gururunu yaşamaktadır.

 

Sevgili Gençler,

 

Şehitlerimizin kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği sizlere emanet edildi. Milli ve manevi değerlerine bağlı, çalışkan, dürüst ve yeniliklere açık bir niteliğe sahip olmanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır. Bu vatan nasıl ki atalarımız tarafından bizlere emanet edildi siz de yarınlara bu toprakları sapasağlam bırakacaksınız. Bundan hiç kuşkumuz yok. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede yer alan tüm kahramanlarımızı, vatan uğuruna kanını ve canını veren tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, geleceğimizin gözbebeği siz değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum."

 

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER