© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan Anneler Günü mesajı

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yüreğinde sonsuz sevgi, sabır ve fedakarlık taşıyan annelerimiz,doğduğumuz ilk günden itibaren yaşantımızdaki en güvenli sığınaktır" dedi.

Başkan Osman Zolan’dan Anneler Günü mesajı

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yüreğinde sonsuz sevgi, sabır ve fedakarlık taşıyan annelerimiz,doğduğumuz ilk günden itibaren yaşantımızdaki en güvenli sığınaktır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Merhametin ve şefkatin timsali annelerimiz en değerli varlıklarımızdır. Bizler için bir ömür boyu tüm zorluklara göğüs geren, iyiliği, doğruluğu, dürüstlüğü ve güzel ahlakı öğreten annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Onlara layık birer evlat olmak için çabalamalı, her zaman hayır dualarını alarak ömürlerinin sonuna kadar hürmet göstermeli, asla saygıda kusur etmemeliyiz" dedi.

Annelerin, sevgi ve şefkat duyguları ile hoşgörünün tükenmez kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Yüreğinde sonsuz sevgi, sabır ve fedakarlık taşıyan annelerimiz, doğduğumuz ilk günden itibaren yaşantımızdaki en güvenli sığınaktır. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve gönül rızalarını almak evlatlar olarak bize düşen en büyük vazifedir. Sadece Anneler Günü'nde değil her zaman yanlarında olmalı, anne ve babalarımız hayattayken değerlerini bilmeliyiz."

Türk milletinin en zor anlarında yaşanan nice kahramanlıklarda fedakar annelerin olduğunu, bugün bu kutsal toprakların vatan olmasında onların büyük emekleri bulunduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Onlara ne kadar minnet duysak azdır. Üzerimde büyük emeği olan annemi saygı ve rahmetle anıyor, hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit anneleri başta olmak üzere, değerli eşimin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER