Başkan Osman Zolan’dan Berat Kandili mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, af ve mağfiret vesilesi olan, tövbe kapılarının ardına dek açıldığı mübarek Berat Kandili'ne bir kez daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti. Berat Kandili’nin 11 ayın sultanı Ramazan ayını müjdelediğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Gönüllere güneş gibi doğan Ramazan ayını müjdeleyen Berat gecemiz hepimiz için bir fırsattır. Allah rızası için bu mübarek gecede kul olma bilinciyle bol bol dua etmeli, dargınlık ve küskünlükleri unutmalı, hata ve günahlarımız için Yüce Allah'tan af dilemeliyiz.”
Bu mübarek gecede dostluklara daha da önem vererek yapılan tüm hataların telafi edilmesi gerektiğini belirten Başkan Zolan, “Üç ayların sonuncusu, Ramazan ayının müjdecisi Berat gecemizin feyz ve bereketinden istifade edebilmek ve ilahi rahmete mazhar olabilmek için bu özel zamanı bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu vesilelerle tüm hemşehrilerimizin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.