Başkan Osman Zolan'dan Dünya Su Günü Mesajı
ACIPAYAM22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, insanlığın ve hayatın en temel değeri olan suya sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Türkiye'nin en temiz suyunu tüketen bir şehir olarak bu güzel mirasımızı gelecek nesillere bırakmak zorundayız" dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Dünya Su Günü Mesajı
22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, insanlığın ve hayatın en temel değeri olan suya sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Türkiye’nin en temiz suyunu tüketen bir şehir olarak bu güzel mirasımızı gelecek nesillere bırakmak zorundayız” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 22 Mart 1993’te ilan edilen Dünya Su Günü’nü kutlayan Başkan Osman Zolan, insanlığın ve hayatın en temel değeri olan suya sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Osman Zolan mesajında şunları kaydetti: "Bugün bize ve tüm insanlığa düşen en temel görev; iklim değişiklikleri başta olmak üzere diğer tüm olumsuzluklara karşı suyumuzu korumak ve bu nimeti en verimli ve tasarruflu bir şekilde kullanmaktır. Çünkü su hayattır. Susuz bir hayatın düşünülmesi de mümkün değildir."
Su kaynaklarını korumak için Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün kurulduğu ilk günden beri pek çok önemli projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle devam etti: “Şehrimizin büyükşehir olmasından itibaren bugüne kadar 5.750 km içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşedik. Şehrimizin büyük bir bölümünün alt yapısını baştan aşağı değiştirerek Türkiye’nin en temiz içme suyunu halkımıza sunduk. İşte Türkiye’nin en temiz suyunu tüketen bir şehir olarak bu güzel mirasımızı gelecek nesillere bırakmak zorundayız."
Dev alt yapı yatırımlarının yanında Denizli'nin dört bir köşesinde hayata geçirdikleri arıtma tesisleriyle atık suları arıtmadan doğaya bırakmadıklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Suyun korunması ve tasarruflu kullanılması, dolayısıyla doğanın nimetlerinin gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde ulaştırılması konusunda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu vesilelerle 22 Mart Dünya Su Günü'nü kutluyor bugünü tüm dünyanın suyu bilinçli, verimli ve tasarruflu kullanmasına vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.