© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların ve özlemlerin sona erdiği bir bayramın daha milletçe idrak edileceğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadığımız bu güzel günlerde yola çıkacak vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar. Bayramda dargınlar barışmalı, tüm sevdiklerimizle gönül köprüleri kurmalı, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edip küçüklerimizi sevindirmeliyiz. Pandemi sürecinde olduğumuzu da unutmadan tüm tedbirlere harfiyen uymalıyız" ifadelerini kullandı.

 

Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı bu mübarek günlerin sağlık ve huzur içerisinde geçirilmesini dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun en üst düzeyde kuvvetlendiği özel günlerden olan bayramlarımızın kıymetini bilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, şehrimizin, ülkemizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER