Başkan Osman Zolan’dan Miraç Kandili mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rahmet, bereket ve mağfiret ikliminin yaşandığı üç aylariçerisinde idrak edilen Miraç Kandili'nebir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Zolan, “İnsanlığın tükendiği bir anda ortaya çıkan Peygamber Efendimizin (SAV) manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfi, ilahi rahmet ve lütuflarla dolu bir gecedir. İnsanlığı cehaletin karanlığından kurtaran Yüce Rabbim bu mübarek gece Peygamber Efendimize (SAV) müjdeler vermiştir” ifadelerini kullandı.
Müslümanlar için arınma ve tertemiz olarak Cenab-ı Allah'a yönelme anlamına gelen Miraç Kandili'ninfeyiz ve bereketin arttığı mübarek bir olduğunu ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Tüm dünyanın barış ve huzura en fazla ihtiyacı olduğu bugünlerde hep birlikte Yüce Allah'a dua edelim. Gönül dünyamızı kirleten kötü duygulardan kendimizi arındırmak için tövbe edelim, devletimizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin devamı, insanlığın sağlık, huzur ve barışı için ellerimizi semaya açalım. Bu duygu ve düşüncelerle Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.