© Haber Acıpayam 2022

Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Irak'ın kuzeyinde şehit düşen Denizlili Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkanve silah arkadaşları için taziye mesajı yayımladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pençe Kilit Hareket Bölgesi’nde bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Denizlili Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan ile silah arkadaşları Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkıniçin taziye mesajı yayımladı.Aziz Türk milletinin, vatanı için şehit düşen evlatlarını asla unutmayacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Her bir karışı kahramanlarımızın kanıyla sulanan bu kutsal toprakların birlik ve beraberliğine kast edenler asla emellerine ulaşamayacak. Şanlı ordumuz cennet vatanımıza göz koyan menfur terör örgütlerine gereken dersi en sert şekilde verecektir” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Zolan, mesajında şunları kaydetti: Canını, kanını vatanı için seve seve veren şehitlerimizin emaneti bizim emanetimizdir.Bu vesilelerle Pençe Kilit Hareket Bölgesi’nde şehit düşen evladımız, hemşehrimiz Uzman Çavuş Mehmet Serinkan ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizli’mizesabır ve başsağlığı diliyorum. Kahraman şehitlerimizin makamı âli, mekânları cennet olsun."

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER