© Haber Acıpayam 2022

Başkan OsmanZolan’dan 23 Nisan mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Cumhuriyetimizin temellerinin de atıldığı 23 Nisan 1920 millet iradesinin vücut bulduğu gündür” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.23 Nisan 1920’nin Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, bundan tam 103 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yapıldığını ve Türk milletinin, kendi kendini yönetebilen, bağımsız bir devlet olarak varlığını tüm dünyaya kabul ettirdiğini kaydetti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Türk milletinin mücadele ve azmi sayesinde kazanılmış bir zaferin de simgesi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Cumhuriyetimizin temellerinin de atıldığı 23 Nisan 1920 millet iradesinin vücut bulduğu gündür. Büyük Önder Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ dediği gibi o gün millet egemenliğine dayanan bir demokrasi anlayışı vücut bulmuştur”ifadelerini kullandı.

 

 

Mesajında çocuklara da seslenen Başkan Zolan,şunları kaydetti: “Sevgili çocuklar, bugün sizler için çok özel bir gün. Sizler bizim geleceğimiz, gözbebeğimizsiniz. Sizlerin mutlu, sağlıklı ve eğitimli bir şekilde geleceğe hazırlanmanız çok önemli. Çünkü sizler, ülkemizin geleceği için en büyük umut kaynağısınız.Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yarınlara sağlıklı ve güven içinde ulaşmanız için tüm imkânlarımızı seferber etmeye, yeteneklerinizi keşfetmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu vesilelerle, bayramımızı tüm kalbimle tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, TBMM’yi kuran ecdadımızı ve bu vatan için kanını döken, canını veren kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

 

İlginizi Çekebilir

Yaşlı kadının şüpheli ölümünde torunu gözaltına alındı

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede darp edilmiş vaziyette hastaneye kaldırılan yaşlı kadın kurtarılmadı. Yaşlı kadının şüpheli ölümüyle ilgili olarak çelişkili ifadeler veren torunu gözaltına alındı.

Yaşlı kadın evinde ölü olarak bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı kırsal mahallede, 93 yaşındaki kadın evinde ölü olarak bulundu.

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

TÜM HABERLER