BAŞKAN ŞEVKAN MUHTARLARI MAKAMINDA AĞIRLIYOR
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, daha yaşanılabilir bir Acıpayam için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
İlçenin dinamikleri ile istişareye önem veren Başkan Şevkan, mahalle gezileri sırasında bir araya geldiği mahalle muhtarları ile aynı zamanda belediye başkanlık makamında ağırlıyor.
Bulduğu her fırsatta mahalleleri ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Şevkan, aynı zamanda muhtarları makamında ağırlıyor. Vatandaşlardan gelen sorunları muhtarlar aracılığı ile ilgiyle dinleyen Başkan Şevkan, gerekli notları alarak, ilgili birimleri harekete geçiriyor.
YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYORUZ
Muhtarları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Şevkan, "56 mahallemizdeki hepsi birbirinden kıymetli ve değerli muhtar kardeşlerimiz ile yol arkadaşlığı yapmaktayız. Mahalleleri için gecesini gündüzüne katarak çalışan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında yoğun gayret göstermekteyiz.
Koronavirüs salgını nedeniyle bazı işlerimiz aksamış olabilir fakat ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz. Belirlediğimiz plan doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecek. Acil olan konulara ekiplerimiz zaten müdahale ediyor. Mahallelerimizdeki yapılacak olan çalışmaları mahalle gezilerimizde yerinde tespit edip, eksiklikleri bir an önce tamamlamak için çalışma arkadaşlarımız büyük bir özveri gösteriyor. Onlara da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.Biz bunun için bugünün değil, dünün değil, yarınında Belediye Başkanı olduğumuzu ve bırakacağımız mirasında geleceğe güzel bir miras olması için gayretlerimiz devam ediyor. Muhtarlarımıza bizleri ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum''dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de feci kaza: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Denizli'nin Tavas ilçesinde kamyonetin karşı şeride geçerek minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kazada baba ve oğlu yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Balıkları kurtarmak isterken sele kapılarak hayatını kaybetti
Denizli'nin Çameli ilçesinde balık çiftliğinde çalışan arkadaşına sel nedeniyle kapanan kanalları açması için yardıma giden 3 çocuk babası adam, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.