BAŞKAN ŞEVKAN VE MUHTARLAR DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Acıpayamlı Muhtarlar Deprem Bölgesini Ziyaret Etti.
İlçemizde hizmet veren 25 muhtar, Başkan ŞEVKAN ile birlikte, 6 Şubat' ta meydana gelen ve yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremi yaşayan Hatay' ın Samandağ ilçesine ziyarette bulundu. Belediye personellerinin de yer aldığı kafile, Hatay' ın Samandağı İlçesine bağlı Mızraklı Mahallesinde incelemelerde bulundu. Kafile yanında giden 1 tır dolusu yardım malzemesi depremzedelere dağıtıldı. Çocuklara maddi yardım, oyuncak, kırtasiye malzemesi ve gıda yardımları dağıtımı yapıldı. Ayrıca ilçemizdeki bayanların çocuklar için ördükleri kıyafetlerin dağıtımı gerçekleştirildi. İlçemizden bu kafile ile beraber ulaştırılan yardım malzemesi toplamda 32 tıra ulaştı. Ayrıca bölgede Acıpayam Belediyesi ait aşevi ve görevlendirilen belediye personelleri çalışmalarına devam ediyor.
Kafilede yer alan Acıpayam Belediyesi Muhtarlar Müdürü Metin Özdemir, "Çocuklar ve Aileleri çok sevindi. Biz ayrılırken duygulandılar ve hepsinin gözleri doldu. Muhtarlarımız da çok etkilendi. Herkese büyük ve çok önemli tecrübe oldu. Bölgede depremin etkisi çok büyük. Yaraları tek vücut olup hep beraber saracağız." dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.