© Haber Acıpayam 2022

Başkan Şevkan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Kadir Gecesi dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Kadir Gecesi dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı. Başkan Şevkan mesajında şunları kaydetti: 

Birlik, beraberliğin ve bereketin artarak çoğaldığı rahmet ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bin aydan daha hayırlı denilerek onurlandırılan Kadir Gecesinin Ülkemize, İslam Dünyasına ve Tüm Dünya İnsanlığına aydınlık yarınların müjdecisi olmasını dilerim.

Dr. Hulusi ŞEVKAN

Acıpayam Belediye Başkanı
 

#Sosyalmesafe
#El temizliği ve hijyen kurallarına dikkat edelim.

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nden Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyarette, “Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

Ailesiyle sosyal medya yüzünden tartışan Aslı’dan 3 gündür haber alınamıyor

Denizli'de ailesiyle sosyal medya yüzünden yaşadığı tartışmanın ardından 3 gün önce evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen kız çocuğundan haber alınamıyor.

23 Nisan coşkusu Büyükşehir ile yaşandı

Denizli’de 23 Nisan coşkusu görülmeye değerdi1600 çocuk CSO ile birlikte sahne aldıDenizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda pek çok özel etkinliğin yanı sıra özel iki muhteşem konsere de imza attı. Sevilen sanatçı Onur Erol Denizlili miniklerle buluştu, neşe ve coşku içinde bayram sevincini doyasıya yaşattı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve Denizli Devlet Okulları Çocuk Koroları’nda yer alan 1600 çocukta unutulmayacak bir performansa imza atarak muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Servisten indikten sonra okula girmeyen Neşe’den 1,5 aydır haber alınamıyor

Denizli’de yurtta kalan 14 yaşındaki kız çocuğu, servisle gittiği okula girmeden ortadan kayboldu. Yaklaşık 1,5 haber alınamayan genç kız, her yerde aranıyor.

TÜM HABERLER