© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan Beyağaçlılarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir dizi ziyaret ve program için Beyağaç ilçesine gitti. Gece geç saatlere kadar devam eden Beyağaç programı kapsamında Başkan Osman Zolan, Yeniçeşme, Geriçam, Eşenler, Uzunoluk,  Kapuz, Kızılcaağaç, Sazak ve Pınarönü Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşları dinledi. Başkan Zolan’ın Beyağaç ilçe ziyaretine Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin, MHP Beyağaç İlçe Başkanı Yaşar Akakça,  belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. İlçede Beyağaçlıların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Zolan, vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinledi.  Özellikle çocukların ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Zolan ilçe programında ilk olarak Yeniçeşme Mahallesi’ne konuk oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte "Beyağaç’ta yapılamaz" denilen pek çok önemli hizmet ve yatırımı Beyağaç Belediyesi ile birlikte başardıklarını ifade etti.

 

“616 mahallemize en üst seviyede hizmet ediyoruz”

 

2014’ten bugüne Beyağaç’ta pek çok yatırım ve hizmet gerçekleştirdiklerini, pandemi sürecinde hemşehrileri ile bir araya gelemediklerini fakat Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerin kesintisiniz bir şekilde devam ettiğini anlatan Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir statüsüne kavuştuğumuz günden bugüne il genelindeki 616 mahallemize en üst seviyede hizmet etmeye çalışıyoruz. Bir taraftan Beyağaç Belediyemiz, bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz hizmet ediyor. Her mahallemizin sorunlarını birer birer çözdük” diye konuştu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

TÜM HABERLER