© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan: Bizim için çok değerlisiniz

Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nde sona doğru Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli birey ve aileleri ile buluştu. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne dek pek çok projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. En kıymetlimizsiniz. Türkiye’ye örnek projemiz Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezimizin inşasında sona yaklaştık” dedi.

Engelli bireylere ve ailelerine her alanda destek vermeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli birey ve aileleri ile bir araya geldi. Deda Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, engelli bireyler, aileleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.  Program Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Güngör, programın açılış konuşmasında Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi gibi önemli bir tesisi Denizli’ye kazandıracağı için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Sevil Güngör, “Ülkemizdeki en teferruatlı ve donanımlı tesisi bize, özel gereksinimli ailelerimiz ve çocuklarımıza fayda sağlayacak, ihtiyaçlarımızı karşılayacak Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’ni bize kazandırıp hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a sizlerin adına da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

“Sizler için pek çok projeyi hayata geçirdik”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, konuşmasına Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçikleri anarak başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak Denizli’de yaşayan engelli vatandaşların önlerindeki tüm engelleri kaldırmak için gayret ettiklerini ve pek çok projeyi gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, “Sizler için her şeyi yapmak adına elimizden geleni gayret ediyoruz. Sizin bize göstermiş olduğunuz sevgi, ilgi, güven çok kıymetli. O sevgi, güven ve destekle yarınımız bugünden daha güzel olacak” diye konuştu.

 

Projede sona yaklaşıldı

 

Denizli’ye kazandıracakları Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşasının tüm hızıyla sürdüğüne dikkati çeken Başkan Zolan,  “Engelli kardeşlerimizle ilgili birçok projeler gerçekleştirdik.  Sizler bizim için çok değerlisiniz. En kıymetlimizsiniz.  En büyük projemiz, Türkiye’ye örnek  Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşaatı sona doğru yaklaştı. Biz kardeşiz, gönül gönüle, kol kola sizlerin ihtiyacını karşılamak, ülkemize sahip çıkmak için koşmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Türkiye’ye örnek bir tesis olacak

 

Servergazi Mahallesi’nde inşa edilen Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi, toplam 4 blok halinde 12.200 metrekare alana yapılıyor. Ege’nin en büyüğü olarak inşa edilen tesiste yarı olimpik yüzme havuzu, 2 adet çalışma havuzu, 1 adet hidroterapi havuzu, 250 kişilik çok amaçlı salon, 8 adet misafirhane, kafeterya, oyun odası, fuaye ve sergi salonu, koordinasyon odası, yemekhane, sığınak, atölyeler, bireysel çalışma odaları, duyu bütünleme odası, çoklu duyu terapi odası, fitness salonu, spor salonları ve daha birçok ihtiyaca yanıt verecek bölümler yer alacak.

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER