© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak demokrasinin temel taşlarından biri olan basının vatandaşların haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu söyledi. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın etik ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Gazetecilerin en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif bir biçimde yansıtmalarıdır. Bu anlamda görevlerini yapmak için en zor şartlar altında dahi canla başla çalışan basın mensuplarımızı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Teknolojinin hızla geliştiği, sosyal medya olarak nitelendirilen anlık haberleşme ve bilgi paylaşımlarının arttığı günümüzde medyanın üzerine düşen sorumlulukların daha da arttığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Özellikle pandemi döneminde şehrimizde görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarımızın fedakarca çalışmaları bizlere de önemli katkılar sağlamıştır. Bu açıdan tüm basın mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vatandaşla kamu arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarının yaptıkları haber, yorum ve görüşle kentsel çalışmalara önemli katkılar sağladığını belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan gazetecilerimize desteğimiz, dün olduğu gibi bugün de sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin sesi olmak için büyük bir özveriyle çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ebediyete irtihal eden gazeteci kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER