Başkan Zolan: "Gelecek sizlersiniz "
ACIPAYAM
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi çatısı altında kurulan Lise Komisyonu seçimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan seçimlere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde Kadın, Engelliler, Gençlik ve Çocuk meclislerinin bulunduğunu anlatarak, hep birlikte Denizli’nin daha ileriye ve güzele gitmesi için gayret ettiklerini söyledi. Gençlik Meclisi aracılığı ile gençlerin taleplerini doğrudan öğrenme imkanı elde ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bugün Gençlik Meclisimizde, geleceğimizle, hayallerimizle, arzularımızla, taleplerimizle ilgili değerlendirmeler yapılacak” dedi.
“Genç olmadan gelecek olmaz”
Gençlerin daha da donanımlı olması için her türlü imkanlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Genç olmadan gelecek olmaz.Siz bizim için çok kıymetlisiniz. Bu ülkenin, bu şehrin ve ailenizin geleceği sizlersiniz. Gelecek sizlersiniz. Biz istiyoruz ki daha donanımlı olun, sizlere daha çok imkan sunalım. Başka ülkelerin gençlerinden daha önde olun ve arzu ettiğiniz hedefe ulaşma noktasında sizlere kolaylıklar sağlayalım" diye konuştu. Başkan Zolan, seçime katılım sağlayan tüm gençlere teşekkür ederek başarılar diledi. Konuşmanın ardından Divan Başkanlığını Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’nin yaptığı Lise Komisyonu seçimi yapıldı. Komisyonda, Melike Özkan, Ece Bıçakçı, İpek Emine Akbay, Hatice Yücel, Fatma Simge Saygın, Kevser Çoban, Nisanur Yerci, Ganimet Hacer, Şevval Doruk, Irmak Ak, Dila Köseoğlu, Gül BelinaySoldoğan, Berk Şanlı, Baran Kaplan, Mert Turan, Yavuz Arslan, Bilal Özgül, Nevzat Bulut, Arda Öner Güzelordu, Mesut Kerim Varol, Rafet Katrancı ve Berke Keleşyer aldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.