Başkan Zolan ilçe ziyaretlerine devam ediyor
ACIPAYAMİlçe ziyaretlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZolanBaklan ilçe merkezi dışında bulunan 9 mahalleyi ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaştı. Başkan Zolan’ın ilçe ziyaretine Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Baklan İlçe Başkanı Tamer Şen,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, meclis üyeleri ve beraberindekiler katıldı. Baklan ilçesinde ilk olarak Beyelli Mahallesi’nde hemşehrileri ile buluşan Başkan Zolan, burada yapımı sona yaklaşan Kavaklar-Beyelli Sağlık Evi’nde incelemede bulundu. Başkan Zolan ve beraberindekiler ilçenin Kavaklar, Hadim, İcikli, Konak, Şenyayla, Dağal, Boğaziçi ve Çataloba mahallelerini ziyaret etti. Kısa bir süre önce AK Parti Baklan İlçe Başkanı olarak atanan Tamer Şen ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Zolan, ilçede yapımı devam eden Tarım Meslek Lisesi inşaatında da incelemelerde bulundu.
“Amacımız sizlerin mutluluğunu ve huzurunu sağlamak ”
Baklan ilçe ziyareti kapsamında merkez dışındaki 9 ayrı mahallede hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Zolan tek tek vatandaşların dertleri ile ilgilendi. İlçe ziyaretleri ile ihtiyaç ve talepleri yerinde görüphemşehrilerininbirebir isteklerini dinlediğini ifade eden Başkan Zolan, “Sizlerle hasretliği gidermek ve sohbet etmek için geldik. Bizim amacımız Denizli ve tüm ilçelerimizde insanlarımızın mutluluğunu ve huzurunu sağlamaktır” ifadelerini kullandı. Pandemi nedeniyle tüm dünyada zorlu bir süreç yaşandığını ve uzun süredir bir araya gelemediklerini anlatan Başkan Zolan, buna rağmen Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Baklan Belediyesinin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştığını belirterek, “Baklan’ın güzelliğine güzellik katmak için gece gündüz gayret ettik. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.