Başkan Zolan ile halk günü buluşmaları sürüyor
ACIPAYAM
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Ağustos 2015’te başlattığı ancak pandemi dolayısıyla ara verdiği halk gününün Kasım ayı buluşması yapıldı. Her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği halk günü buluşmasında bir kez daha vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinidinledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nde gerçekleşen programa Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Seval Gebeş ve Ömer Faruk Özer ile Büyükşehir Belediyesi DESKi Genel Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Buldaş ve daire başkanları katıldı.
Halk günü buluşmalarının ayrı bir önemi var
Randevusuz bir şekilde sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşları dinleyen Başkan Zolan, pandemi dolayısıyla ara verdikleri ancak Temmuz 2022’den beri her ayın ilk çarşamba günü gerçekleştirdikleri halk günü buluşmasına yoğun katılımla devam ettiklerini söyledi. Vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını ancak halk günü buluşmalarının ayrı bir önemi olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Halkımıza hizmet etmek için, milletimizle beraber olmak için varız. Burada vatandaşlarımızla çok güzel istişareler yapıyoruz. Denizli’mizin dertleriyle dertleniyor, çözüm önerileri sunuyoruz. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.