© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan Kefe Yaylası'nda gençlerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği

İlçe Gençlik Buluşması yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin modern bir hale getirdiği 1350 metre rakımdaki Kefe Yaylası'nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ile Serinhisar, Acıpayam, Tavas ile Denizli’den gelen gençler katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Birden, Gençlik Meclisi çatısı altında sadece Denizli merkezde değil, kent genelindeki gençlerle birlikte çalışmaya devam ettiklerini söyleyerek, destekleri için Başkan Zolan'a teşekkür etti. Bir süre gençlerle sohbet eden Başkan Zolan ise, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yenileyerek daha modern bir hale getirdiği Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi'nde bulunan Kefe Yaylası hakkında bilgi verdi. Yayla kültürü hakkında gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Zolan, Denizli’nin kültürel ve tarihi değerlerini de anlattı.

 

“Sizler çok değerlisiniz”

 

Gençliğin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Gençlik, enerji demektir, gelecek demektir, hazine demektir. Sizler çok değerlisiniz. Bu ülkeyi bizden daha ileriye götüreceksiniz, daha başarılı olacaksınız. Bizler de sizlerin donanımı artırabilmek ve katkı sağlayabilmek adına her türlü imkanımızı seferber etmeye devam edeceğiz" dedi. Gençlerin mutlaka en az bir dalda spor yapmasının, kültür veya sanatla ilgilenmesinin kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Zolan, " Sportif anlamda birçok kursumuz var. İstiyoruz ki her gencimiz en az bir branşla ilgilensin. Lise yıllarımda en çok yaptığım spor basketboldu. Spor yapmak çok önemli. Ücretsiz kültür ve sanat kurslarımızdan da faydalanabilirsiniz. Boş vakitlerinizi verimli bir şekilde değerlendirmelisiniz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER