Başkan Zolan, miniklerin bayram sevincini paylaştı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde bir program düzenledi. Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, çok sayıda çocuk ve veli katıldı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde 3-6 yaş arası çocukların içinde yer aldığı “Çocuk Oyun Grubu”nun hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar günün anısına hazırladığı şiir ve şarkılarla bayram coşkusunu doyasıya yaşarken, Başkan Zolan da miniklerin bayram coşkusunu paylaştı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Osman Zolan’a minikler Türk bayrağı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini hediye etti.
“Çocuklarımız tüm değerlerimize sımsıkı sahip çıkacak”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı bu milletin geleceğinin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiş. Biz de çocuklarımızın gelecekte bu ülkeye hizmet edecek donanımlara sahip olmaları için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Onlar bu ülkeye, bayrağımıza, vatanımıza, inancımıza ve tüm değerlerimize sımsıkı sahip çıkacak. Çocuklarımız mutlu, bizler mutlu” dedi. Program sonunda veliler Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’ndeki “Çocuk Oyun Grubu” için Başkan Zolan’a teşekkür ederek memnuniyetlerini iletti.
İlginizi Çekebilir
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.