Başkan Zolan PAÜ'yü kazanan gençlere Denizli'yi anlattı
ACIPAYAMÜNİAK Denizli, Pamukkale Üniversitesi'ni (PAÜ) yeni dönemde kazanan gençler ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi. PAÜ yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı. Gençlerin sunduğu konser ile başlayan programda üniversitelilerin yoğun alkış ve sevgi gösterileriyle sahneye davet edilen Başkan Zolan, eğitimleri için Denizli'ye gelen tüm gençlere "hoş geldin" diyerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Denizli'nin Türkiye'de parmakla gösterilen bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, kentin kişi başı yeşil alan konusunda Avrupa standartlarının üzerinde olduğunu, spor yapmak isteyen gençler için ise Denizli Büyükşehir Belediyesinin 20 branşta ücretsiz spor kursu verdiğini söyledi.
"Denizlimizde her şey var çok şükür"
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sizler bizim geleceğimizsiniz, gözbebeğimizsiniz. Gençlik demek hazine demektir, sizler bizden daha başarılı olacaksınız, daha ileri gideceksiniz bundan hiç şüphem yok. Çok şükür her türlü imkanımız var. Bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizleri tebrik ediyorum Denizli'yi tercih ettiğiniz için, bizleri mutlu ettiniz." Gençlerin Denizli'de güzel zaman geçirebilecekleri Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi, kültür, spor ve sanat etkinlikleri ve tesislerini anlatan Başkan Zolan, "Denizlimizde her şey var çok şükür" dedi. Gençlere yönelik sayısız proje yaptıklarını bu kapsamda Denizli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Genç Dostu Şehir" ödülü aldığını hatırlatan Başkan Zolan, çünkü her şeyin gençlik için olduğunu kaydetti.
Başkan Zolan'a gençliğinin karakalem çalışması hediye edildi
PAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutluhan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör de yeni dönemde PAÜ'yü kazanarak Denizli'ye gelen gençlere "hoş geldin" dileyerek eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından PAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Tuğba Barış, Başkan Zolan'a eşi Berrin Zolan ile birlikte çekildiği gençlik fotoğrafının karakalem çalışmasını hediye etti. Gençlerle bir süre sohbet edip konseri dinleyen Başkan Zolan bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.