Başkan Zolan Serinhisar’da hemşehrileriyle kucaklaştı
ACIPAYAM“Denizli’mizin güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz”Serinhisar ilçesini ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Osman Zolan, “Denizli’mizin güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz inşallah. Bizim işimiz gücümüz Serinhisar, işimiz gücümüz Denizli” diye konuştu.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başkan Osman Zolan’a AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik, MHP Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş’ın seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Başkan Osman Zolan daha sonra esnafı ve Serinhisar pazarını ziyaret etti. Pazaryerinde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan, hemşehrilerinin sevgi gösterileri ile karşılandı. Bir süre pazarı gezen Başkan Zolan, esnafa da hayırlı işler diledi.19 ilçe, 616 mahallede gece gündüz demeden gayret ettiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde hayata geçirdikleri hizmetleri anlattı.
“İşimiz gücümüz Denizli, işimiz gücümüz Serinhisar”
Bugüne kadar Serinhisar ilçesinde olduğu gibi Denizli’nin dört bir tarafında hizmet destanları yazdıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Allah’ım inşallah bizlere daha güzel hizmetler yapmayı, şehrimizi daha güzele ve iyiye götürmeyi nasip eylesin. Bizim tek gayemiz, vatandaşlarımıza hizmetkâr olup, şehrimize ve tüm ilçelerimize eserler kazandırmaya devam etmektir” dedi. Altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan yeşil alanlara, sosyal ve kültürel tesislerden tarımsal desteklere her alanda Denizli’ye hizmet ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Denizli’mizin güzelliğine güzellik katmaya devam edeceğiz inşallah. Bizim işimiz gücümüz Denizli, işimiz gücümüz Serinhisar” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.