Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, ramazan ayının rahmet iklimine adım adım yaklaştıklarını belirtti. Ramazan’ı Şerif’i müjdeleyen Berat Kandili’nin müstesna gecelerden biri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Berat Kandili, kırılan kalpleri onarma, küslük ve dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve olumsuz duyguları aşma gecesidir. Yüce rabbimin affına ulaşmak adına sosyal sorumluluklarımızın da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde bütün güzellikleri paylaşacağımız mübarek bir günü idrak edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını ve salgının bir an önce bitmesini dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Berat Kandili, Allah’ın kullarını hata ve günahlarından beraat ettirdiği gecedir. Bu nedenle biz bu gecenin faziletini iyi kavramalı ve bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu mübarek gecede ellerimizi göğe yöneltirken, yüce Allah'tan bu virüsten kurtuluş için de dua edelim. Bu vesileyle, on bir ayın sultanı ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayır ve güzellikler getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ediyor, bu müstesna geceyi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Tüm hemşehrilerimin Berat Kandili mübarek olsun.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.