Başkan Zolan’dan Dünya Engelliler Günü mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında alınan kararla ilan edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Zolan,Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engellilere yönelik her alanda pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydetti. 3 AralıkDünya Engelliler Günü'nün farkındalık oluşturması açısından önemli olduğunu belirterek engelli bireyler ve ailelerine her alanda destek vermeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, engellilerin spordan eğitime, sanattan bilime başarılarının her geçen gün artması için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile önemli çalışmalara imza attıklarına dikkati çekti.
Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi Denizli'ye çok yakışacak
Kısa süre sonra temelini atacakları Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nin çok özel bir proje olduğunu ve Denizli’ye çok yakışacağını ifade eden Başkan Zolan şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nin inşasını tamamlayarak hizmete alıp bu güzelliği Denizli’mize kazandırmak istiyoruz. Merkezimiz tamamlandığında sadece Denizli’de değil, Türkiye’de ses getirecek bir tesis olacak. Birlikte aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu vesilelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelsiz bir yaşam için farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerim ve vefakar ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
İlginizi Çekebilir
Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor
Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.
Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz
Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.
Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti
Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.