© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan Eskihisar'a doğal gaz müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Eskihisar Mahallesi’ne doğal gaz müjdesi verdi. Başkan Osman Zolan, Eskihisar Merkez Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle Muhtarı Ramazan Özkul’un eşlik ettiği Başkan Osman Zolan, burada bir süre vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Eskihisar Mahallesi’nin kent merkezine oldukça yakın bir bölge olduğuna dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda, geçen hafta Enerya Denizli Gaz Dağıtım Şirketi yöneticileri ile gerçekleştirdiği görüşmeyi anlatan Başkan Osman Zolan, Eskihisar Mahallesi’ne doğal gaz yatırımının kısa süre içinde başlanacağı müjdesini verdi.

 

“Eskihisar'a hayırlı uğurlu olsun”

 

Başkan Osman Zolan, “Gönül rahatlığıyla, net bir şekilde söyleyebilirim. Eskihisar Mahallemizde doğal gaz yatırımı bu sene başlıyor.  İnşallah kısa zamanda başlanıp 3-5 ay içinde de tamamlanacak. Bu Eskihisarımıza müjdedir. Doğal gaz inşallah Eskihisarımıza geliyor" diye konuştu. Eskihisar'a doğal gaz gelmesi konusunu gaz dağıtım şirketi ile sürekli görüştüklerini kaydeden Başkan Zolan, "Eskihisar için bütçe ayırmaları konusunda talebimiz olmuştu. Talebimiz sonucu bütçe ayrıldı. İnşallah Eskihisarımızın birkaç ay içerisinde doğalgaz çalışmaları başlayacak. Eskihisar'a hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Doğal gaz müjdesine sevinen Eskihsar Mahallesi sakinleri ise Başkan Zolan'a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

TÜM HABERLER