Başkan Zolan'dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Sizler bizim sesimiz, gözümüz, kulağımızsınız"dedi.
Başkan Zolan'dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Sizler bizim sesimiz, gözümüz, kulağımızsınız"dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basın mensupları katıldı. Boyacı, Denizli basınına verdiği katkıları ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne nazik ziyareti nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. 9 yıl sonra yeniden düzenlenen Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nı da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, "Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yerel basına verdiği destekleri vesilesiyle Sayın Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum" dedi.
"Sizler bizim sesimiz, gözümüz, kulağımızsınız"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, saat mefhumu gözetmeksizin, 365 gün, gece gündüz demeden vatandaşların haber alma hakkı için görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Başkan Osman Zolan, "Göreve geldiğimiz günden itibaren yerel basını hep önemsedik. Sizler bizim sesimiz, gözümüz, kulağımızsınız. Sizler aracılığıyla haberin doğru bir şekilde milletimize duyurulması çok önemli. Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile bugüne kadar hep birlikte olduk, ortak projeler gerçekleştirdik" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Basının her zaman yanında
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her zaman basın mensuplarının yanında olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Çünkü sizler Denizli’ye fayda sağlayacak, marka değerini daha da güzelleştirmek için tüm dünyaya haberleri ulaştırıyorsunuz. Sizlerin yapmış olduğu haberlerle algı ve olgu anlamında Denizlimiz çok güzel noktaya geldi. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nın 2020 yılında da gerçekleştirilmesini arzu ediyoruz" diye konuştu. Başkan Zolan, daha sonra günün anısına Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Boyacı’ya çiçek takdim etti.
İlginizi Çekebilir
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.