© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, "Bu kutlu gecenin şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Denizlili hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV)ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen mübarek Miraç Kandiline bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu güzel gece Peygamber Efendimizin (SAV) kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya gayret göstermeli, birlik ve beraberliğe daha çok önem vererek hatalarımızı telafi yoluna gitmeliyiz. Mucizelerle dolu bu mübarek gecede içtenlikle yapılan her dua kendimizi bularak yüce Rabbimin huzuruna kabul edilmemizin en güzel yollarından biridir” ifadelerini kullandı.

 

Bu mübarek gecenin insanoğlu için bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Miraç, en sıkıntıya düştüğümüz zamanda dahi bir çıkış yolunun olabileceğini ve Yüce Allah’ın yardımını esirgemeyeceğini gösteren müstesna zaman dilimlerinden biridir. Rabbim bizleri böyle gecelerin kıymetini bilenlerden eylesin. Bu mübarek geceyi fırsat bilip tüm günahlarımızdan arınmak için tövbe etmeli, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ellerimizi semaya açarak yüce Rabbimize dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bu kutlu gecenin şehrimiz, ülkemizve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, Denizlili hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum."

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER