© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV),Allah'ın sonsuz kudreti ile önce Mescid-i Haram'danMescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Peygamber Efendimizin şahsında tüm insanlığa sunulmuş kutlu bir seyahatin sembolü olan bu mübarek gece, tümİslam dünyası için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Bu müstesna zaman dilimini hepimiz bir fırsat olarak değerlendirmeli, ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacı olan bugünlerde afet bölgesindeki vatandaşlarımız için başta olmak üzere Yüce Allah’ıma dua etmeli, gönül dünyamızı kötü duygulardan arındırmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

 

Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Denizli ve ülke olarak tüm imkânlarımızla depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Bu zor günlerimizde birbirimize sahip çıkmalı, afet bölgesindeki kardeşlerimize yardım elimizi uzatmaya devam etmeliyiz. Allah’ım milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek gecenin, Denizli’miz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.Denizlili hemşehrilerim başta olmak üzere bütün İslâm âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyorum."

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER