© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, “Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tüm kalbimle tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve kardeşliğin yanında birçok güzelliği içerisinde barındıran 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Denizli’de ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde yaşadıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, gerek iftar çadırlarında gerekse mahalle iftarlarında her gün binlerce hemşehrisiyle aynı sofrada dua edip oruç açmanınmutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını kaydetti.

 

Ramazan Bayramı’nın yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalı, küçükleri sevindirmeliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve yetimlere daha özenle kucak açmalı, özellikle kutsal vatanımız için canını veren şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerimizi mutlaka ziyaret etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

Denizli’de bayramın huzur ve güvenli bir şekilde geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerife Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER