Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, "Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve hemşehrilerimin Regaip Kandili'ni kutluyorum” dedi.
Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili’nin duaların, samimiyetin ve iyiliklerin bolca paylaşıldığı bir gece olarak manevi iklimin çok yoğun yaşandığı mübarek 3 ayların müjdecisi olduğunu belirtti. Kalplerdeki huzur ve birliktelik duygularının yüceliğini bu mübarek gecede bir kez daha yaşamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Üç ayların başlangıcı, manevi bir yolculuğa çıktığımız bu mübarek zaman diliminde, gönüllerimizi bir araya getirme fırsatını değerlendirmenin önemini hep birlikte idrak ediyoruz.Bu özel gecede, sevdiklerimizle bir araya gelerek manevi anlamda bir temizlik yapmalı, geçmişte yaşanan küskünlükleri unutarak kardeşlik duygularımızı tazelemeliyiz” ifadelerini kullandı.
Regaip Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu vesileyle, dualarımızın kabul olmasını yürekten temenni ediyorum. Bu mübarek gece, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek, sevgi dolu yarınlara birlikte yürüme azmimizi artırsın.Rabbimden, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve hemşehrilerimin RegaipKandili'ni kutluyorum."
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.