© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Şehit Polis Yangöz için taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla’nın Bodrum ilçesinde silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) biriminde görevli Denizlili Polis Ercan Yangöz için taziye mesajı yayımladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin ebediyen var olması için kendi canlarını hiçe sayan aziz şehitleri asla unutmayacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Milletin güveni, huzuru ve devletin bekası için şehadet şerbeti içen şehidimiz Ercan Yangöz`e Allah'tan rahmet diliyorum, mekânı cennet, makamı âli olsun. Kahraman hemşehrimiz, evladımız Ercan Yangöz’ün ailesi ve yakınları başta olmak üzere, Emniyet Genel Müdürlüğümüze, milletimize, Denizlimize ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Milletin güvenliği ve huzuru için canını hiçe sayan tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun."

 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER