© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan üniversite öğrencilerine jest

Üniversite öğrencilerine final haftasında çorba ikramı Denizli Büyükşehir Belediyesi, PAÜ ve Kızılay işbirliğindeüniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunuldu. Final haftası boyunca devam edecek çorba dağıtımına katılan Başkan Osman Zolan, “Her şey yarınlarımızın sahibi gençlerimiz için” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Kızılay işbirliğiyle PAÜ’deöğrenim gören öğrencilere, Büyükşehir Kızılay Aşevi’nce pişirilen çorba ikram edildi. Final haftası boyuncadevam edecek program kapsamında, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhanilk çorbaları öğrencilere dağıttı. PAÜ’lü öğrenciler sınav haftasında böyle anlamlı bir organizasyon gerçekleştiren Başkan Zolan ve Rektör Kutluhan’a teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan çorba ikramı sonrasında bir süre öğrencilerle sohbet ederek, gençlerin taleplerini dinledi.

 

Daha ileriye ve güzele…

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sınav haftası boyuncaher akşam PAÜ’lü öğrencilere sıcak çorba ikramının devam edeceğini söyledi. Gençlere bir nebze de olsa moral vermek ve yanlarında olmak istediklerini belirten Başkan Zolan, “Her şey yarınlarımızın sahibi gençlerimiz için. Biz istiyoruz ki şehrimizde yaşayan herkes mutlu ve huzurlu olsun. Gençlerimiz şehrimizi ve ülkemizi daha ileriye ve güzele ulaştırsın. Bu anlamda tüm imkanlarımızı gençlerimiz için seferber etmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimize sınavlarında üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

TÜM HABERLER