© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'danCumhuriyet Bayramı mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin 99. yılını büyük bir coşku ve heyecan ile kutladıklarını ifade etti. 100. kuruluş yıldönümüne emin adımlarla ilerlediğimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin,Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde eşine az rastlanır bir destanla kurulduğunu anlatan Başkan Zolan, “Aziz milletimiz Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, kendisini yok etmek isteyen düşmanlara topyekun cevap vermiş, vatanın birliği ve milletin bağımsızlığı için canıyla, kanıyla bir zafer kazanmıştır. Tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen Türk milletinin istiklal ve istikbal yolunda verdiği mücadele sonucunda kazanılan bu zafer, aziz milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimini armağan etmiştir.”

 

Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini vurgulayan Başkan Zolan, "Türk milleti, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümünde de aynı inanç, coşku ve heyecan ile kayıtsız şartsız egemenliğine sahip çıkmaktadır. Bizler de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef koyduğu ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıma hedefi için canla başla çalışıyor, modern ve büyük Türkiye ideali için gece gündüz gayret ediyoruz. Bu vesilelerle başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, ömrünü bu vatana vakfetmişleri rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER