Başkan Zolan’danRamazan Bayramı mesajı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında, tüm İslam alemininbüyük bir manevi huzurla idrak ettiği ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti. Başkan Zolan, “11 ayın sultanı ramazan ayını uğurlarken, birlikteliğimizin, kardeşliğimizin ve dayanışma ruhumuzun tazelendiğiRamazan Bayramı’nı karşılamanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Salgın nedeniyle 2 yıllık aranın ardından yeniden iftar sofralarında vatandaşlarımızla buluşmanın huzurunu yaşadık. Bu huzur ve mutluluğumuzu inşallah bayram sevincimizle taçlandıracağız. Bu güzel günlerderamazanın manevi iklimi ile ruhlarımızı arındırdık. Yakınlarımızdaki ihtiyaç sahiplerine el uzattık, soflarımızı sevdiklerimizle paylaştık” ifadelerini kullandı.
“Barış, huzur ve kardeşlik”
Milli birlik ve beraberliğin perçinlendiği Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan Başkan Zolan, masajını şöyle tamamladı: “Bayramlar uzakların yakın olduğu, ailelerin kalabalıklaştığı ve sevdiklerimizle kucaklaştığımız özel günlerimizdir. Bu vesileyle başta tüm hemşehrilerimizin, ülkemizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin gönülleri kuşatarak barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.
Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak
Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.
Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu
Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.