© Haber Acıpayam 2022

BBP Genel Başkanı Destici’den Başkan Zolan’a ziyaret

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Büyükşehir Belediye BaşkanıOsman Zolan'ı ziyaret etti.Denizli’yi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını çok beğendiklerini belirten Destici, “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz. Çalışkanlığınız, kişiliğiniz ve başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan, Genel Başkan Destici’yi karşılamasının ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen kentin değerlerini anlattı. Yatağan Palası,Yeşilyuva ayakkabıcılığı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserlerle kentle özdeşleşmiş değerlerden bahseden Başkan Zolan, burada bulunan Denizli Sancağının tarihini anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığını kaydeden Başkan Zolan, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Denizli Kayak Merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, alt ve üst yapı gibi yatırımlardan bahsetti.

 

“Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz”

 

Başkan Zolan,ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Destici’ye kendilerine verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti. BBP genel Başkanı Mustafa Destici ise, Denizli’yi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını çok beğendiklerini belirterek, “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz. Çalışkanlığınız, kişiliğiniz ve başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizleri ve kıymetli ekibinizi tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.Başkan Zolan, BBP Genel BaşkanıDestici’ye günün anısına hediye takdim ederken daha sonra hep birlikte 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Denizli'nin simgesi cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğraf çektirdi.

İlginizi Çekebilir

Yol yerine kaldırımı kullanınca cezadan kurtulamadı

Denizli’de, akan trafikte karayolu yerine yaya kaldırımı kullanarak trafiği ve yayalara vatandaşlara tehlikeye atan sürücüye toplamda 5 bin lira para cezası uygulandı.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER