© Haber Acıpayam 2022

Bekilli-Kutlubey’in içme suyu hatları yenileniyor

Başkan Osman Zolan: “Denizli’mize güzellikler kazandırmaya devam edeceğiz”Bekilli ilçesinin Kutlubey Mahallesi’nde altyapı atağı başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bölgeye 23.500 metre içme suyu hattı döşeyecek.Yenilenen altyapının uzun yıllar hizmet edeceğini vurgulayan Başkan Zolan, “Denizli’mize güzellikler katmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli’de hayata geçirdiği altyapı çalışmalarıyla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü,Bekilli ilçesinin Kutlubey Mahallesi’nde altyapı atağı başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, sık sık içme suyu hatlarında arıza ve patlak yaşanan Bekilli ilçesinin Kutlubey Mahallesi’nde yaptığı incelemede,bölgedeki içme suyu borularının ömrünü tamamladığını ve bu nedenle sürekli arızaların yaşandığını belirledi. Bu kapsamda vatandaşların modern bir altyapıya kavuşması içinçalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ,ömrünü tamamlamış içme suyu borularını yeni nesil, uzun ömürlü polietilen borularla değiştirmeye başladı. Proje kapsamında bölgeye 23 bin 500 metre içme suyu hattı döşeneceği ifade edildi.

 

“Denizli’mizde ne varsa köylerimizde de ilçelerimizde de o olacak”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte kentin tamamında vatandaşların daha sağlıklı ve yeterli içme suyu ihtiyacını karşılamak için gayret ettiklerini söyledi. Bugüne kadar 19 ilçe 616 mahallede binlerce km altyapı hattı döşediklerini işaret eden Başkan Zolan, “Denizli’mizde ne varsa köylerimizde de ilçelerimizde de o olacak, demiştik. Vatandaşlarımızı modern bir altyapıya kavuşturmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah projemizle Kutlubey mahallemizdeki içme suyu hatlarında yaşanan su arızaları sona erecek, yenilenen altyapımız uzun yıllar insanlarımıza hizmet edecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte, Denizli’mize güzellikler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER