© Haber Acıpayam 2022

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. HULUSİ ŞEVKAN GÖREVİNE DÖNDÜ

7 Nisan’da yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alınan ve bu süreçte babası Ali Şevkan ile kardeşi Veteriner Hekim Nazım Şevkan’ı kaybeden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 14 Haziran Pazartesi itibariyle görevine döndü.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 7 Nisan 2021’de yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından evinde karantinaya alındı. Bir süre Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Başkan Şevkan, korona virüsü yenmeyi başardı ve sağlığına kavuştu. 28 Nisan’da babası Ali Şevkan’ı toprağa veren Başkan Şevkan, 28 Mayıs’ta kardeşi Veteriner Hekim Nazım Şevkan’ı kaybetti. Zorlu 70 günlük aranın ardından Başkan Şevkan, görevinin başına geçti.

 

BİRİM MÜDÜRLERİYLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Zorlu sürecin ardından görevinin başına geçen Başkan Şevkan, ilk mesai gününde birim müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

 

TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜR

Başkan Şevkan, babası ve kardeşinin vefatı dolayısıyla bu zorlu süreçte telefonla, sosyal medya aracılığıyla ve taziye ziyaretleriyle kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür etti.

 

MESLEKTAŞLARINA TEŞEKKÜR

Başkan Şevkan, Pamukkale Üniversitesinde tedavi süresince kardeşimle ve bütün hastalarıyla insanüstü bir çabayla ilgilenen hocalarımıza, doktorlarımıza,hemşirelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

TÜM HABERLER