© Haber Acıpayam 2022

Bisiklete çarpmamak için manevra yapan motosiklet polis aracına çarptı: 3 yaralı

Denizli’de sürücüsünün bisiklete çarpmamak için manevra yaptığı motosiklet, uygulama noktasındaki polis aracına çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Sırakapılar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda seyir halinde olan Efecan Ö'.nün bisikletiyle giden S.Y.'ye çarpmamak için manevra yaptığı 25 AHY 420 plakalı motosiklet, uygulama yapan ekiplerin 20 AED 372 plakalı polis aracına çarptı.
Çarpmanın etkisiyle önce aracın ön camına savrulan ve sonra yere düşen motosikletteki Efecan Ö., yolcu konumundaki C.K. ve panikle kendini atan bisiklet sürücüsü S.Y. yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahalesi yapılan 3 yaralıyı, ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazada yaralananların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi
Öte yandan, 3 kişinin yaralandığı kaza bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, hızla ilerleyen motosikletin hafif ticari polis aracına çarptığı, o esnada ise çevredeki vatandaşların kazaya tanık olduğu görüldü.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER