Bizim çocuklar Türkiye şampiyonluklarına doymuyor
ACIPAYAMAlkışlar Büyükşehir yüzme takımına Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Mehmet Sarhanlı, Samsun’da düzenlenen 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finali müsabakalarında 50, 100 ve 200 metre sırt üstü kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olarak şampiyonaya damgasını vurdu
Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finali müsabakaları hafta sonu Samsun’da yapıldı. Müsabakalara katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Mehmet Sarhanlı başarılarıyla Denizlilileri gururlandırdı. Müsabakalarda Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Mehmet Sarhanlı, 50 metre sırt üstü, 100 metre sırt üstü ve 200 metre sırt üstü kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak altın madalya almaya hak kazandı. Genç sporcu aldığı bu derecelerle Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımının başarılarına bir başarı daha ekledi.
“Gönülden kutluyorum”
Samsun’da gerçekleşen müsabakalarda bir kez daha gururlandıran sonuç elde eden genç sporcu Sarhanlı’yı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Türkiye Finali müsabakalarında Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcumuz Mehmet Sarhanlı'nın 50 m. sırt üstü, 100 m. sırt üstü ve 200 m. sırt üstü stillerinde Türkiye Şampiyonu olduğunu sevinçle öğrendim. Bizleri gururlandıran sporcumuzu, kıymetli ailesi ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Acıpayam KETEM hizmete açıldı
Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.
Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş
Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.
Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.
Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu
Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.