Bizim Çocuklar’dan Başkan Zolan'a ziyaret
ACIPAYAMTürkiye Bireysel Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası’nda 2 Türkiye Şampiyonluğu kazanan, 3 sporcusunu da Milli Takıma gönderen Denizli Büyükşehir BelediyesporYüzme Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, antrenörler ve sporcular katıldı. Başkan Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcu ve antrenörleri tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sağlayarak geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine imkan sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Zolan, "Sizler branşınızda ülkemizi daha ileriye götürmek için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz. İçinizde Milli Takıma seçilen sporcularımız var. Bu da ayrı bir gurur, her birinizi tebrik ediyorum.Geleceğimizsiniz, sizlerin başarıları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.
“Sadece forma ile yarış kazanılmaz”
Katıldıkları turnuvalarda önemli başarılar elde eden gençleri tebrik eden Başkan Zolan, altın değerinde tavsiyelerde bulundu: “Gayret etmedikten sonra hangi takımda olduğunuzun bir önemi yok. Sadece forma ile yarış kazanılmaz. Esas olan gayret etmek, çalışmak ve disiplindir.Tesisler anlamında imkanların sunulmasıdır. İnşallah önümüzdeki senelerde çok daha iyi başarılar elde edersiniz. Derece, madalyalar bir yana spor yapmanız başlı başına bir kazançtır. Hedefimiz madalya almaktan ziyade spor yapmak, geleceğe örnek olmaktır. Denizli’deki gençlerimize örnek olduğunuz ve çekim merkezi oluşturduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.
Büyükşehir’den 3 sporcu Milli Takıma seçilmişti
Geçen hafta Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlediği Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu İbrahim Burhan 1000 metre erkekler serbest stilde; Emine Doğa Aktaş ise 1000 metre kızlar serbest stilde Türkiye Şampiyonu oldu. Berkay Çağdaş Ülker ise 1000 metre erkekler serbest stilde Türkiye 6’ncısı oldu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları aldıkları başarılı derecelerle Açık Su Milli Takımı’na seçilmeye hak kazandı.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.