Bizim Çocuklar’dan Başkan Zolan'a ziyaret
ACIPAYAMTürkiye Bireysel Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası’nda 2 Türkiye Şampiyonluğu kazanan, 3 sporcusunu da Milli Takıma gönderen Denizli Büyükşehir BelediyesporYüzme Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut, antrenörler ve sporcular katıldı. Başkan Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcu ve antrenörleri tebrik etti, başarılarının devamını diledi. Çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sağlayarak geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine imkan sağlamayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Zolan, "Sizler branşınızda ülkemizi daha ileriye götürmek için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz. İçinizde Milli Takıma seçilen sporcularımız var. Bu da ayrı bir gurur, her birinizi tebrik ediyorum.Geleceğimizsiniz, sizlerin başarıları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.
“Sadece forma ile yarış kazanılmaz”
Katıldıkları turnuvalarda önemli başarılar elde eden gençleri tebrik eden Başkan Zolan, altın değerinde tavsiyelerde bulundu: “Gayret etmedikten sonra hangi takımda olduğunuzun bir önemi yok. Sadece forma ile yarış kazanılmaz. Esas olan gayret etmek, çalışmak ve disiplindir.Tesisler anlamında imkanların sunulmasıdır. İnşallah önümüzdeki senelerde çok daha iyi başarılar elde edersiniz. Derece, madalyalar bir yana spor yapmanız başlı başına bir kazançtır. Hedefimiz madalya almaktan ziyade spor yapmak, geleceğe örnek olmaktır. Denizli’deki gençlerimize örnek olduğunuz ve çekim merkezi oluşturduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.
Büyükşehir’den 3 sporcu Milli Takıma seçilmişti
Geçen hafta Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlediği Açık Su Yüzme Kış Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu İbrahim Burhan 1000 metre erkekler serbest stilde; Emine Doğa Aktaş ise 1000 metre kızlar serbest stilde Türkiye Şampiyonu oldu. Berkay Çağdaş Ülker ise 1000 metre erkekler serbest stilde Türkiye 6’ncısı oldu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları aldıkları başarılı derecelerle Açık Su Milli Takımı’na seçilmeye hak kazandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.
Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti
Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.
Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı
Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.
Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti
Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.