© Haber Acıpayam 2022

Bozdağ Kayak Merkezinde karlar eridi

Denizli’de geçtiğimiz günlerde yaşanan yağış nedeniyle kar kalınlığının 15 santimetreyi bulduğu Bozdağ Kayak Merkezinde, karların erimesiyle beyaz örtü yerini kara toprağa bıraktı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde yüksek kesimlerde yaşanan kar yağışı gözleri Denizli'nin cazibe merkezlerinden olan Bozdağ Kayak Merkezi'ne çevirmişti. Yaşanan yağış nedeniyle yer yer 15 santimetreyi bulan kar kalınlığı turizmcilerini yüzünü güldürmüştü. Ancak, beklenin aksine yüksek kesimlerde yağışın aksine güneşin etkili olması Bozdağ Kayak Merkezi'nin cazibesini oluşturan kara olumsuz etki yaptı. Bölgede sıcaklığın beklenenin aksine artması ve geçtiğimiz hafta beklenen yağışların düşmemesi nedeniyle mevcut kar da eridi. Kayak tutkunlarının sezonun açılması için gün saydığı Bozdağ Kayak Merkezinde karaların erimesiyle kara toprak gün yüzüne çıktı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılında kurulan ve Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi'nde bulunan 2420 rakımlı Bozdağ'da, her kesime hitap eden toplam 10 kilometre uzunluğunda 3 pist bulunuyor. Merkezde iki telesiyej ve 250 kişi kapasiteli teleski hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl 15 Ocak'ta sezonu açan merkez, Denizli'ye yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER