© Haber Acıpayam 2022

Bozkurt Büyükşehir ile bir başka güzel

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bozkurt ilçesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü yağmur suyu hattı ile üstyapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a AK Parti Bozkurtİlçe Başkan Vekili Kezban Gün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan ilk olarak Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu ile ilçe merkezindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Zolan’a büyük ilgi gösteren Bozkurtlular ilçe merkezinde gerçekleştirilen yağmur suyu hattı inşaatı ile üst yapı çalışmaları için teşekkür etti. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ziyaret eden Başkan Zolan daha sonra Bozkurt ilçesinde,ilk kez Atatürk Caddesi’nde inşa edilen yağmur suyu hattı çalışmalarını inceledi. Üst yapı çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğü sıcak asfalt ve kaldırımları ile bambaşka bir güzelliğe kavuşacak Muzaffer Arıcı Caddesi’nde de çalışmaları takip eden Başkan Zolan, burada işçilerle beton kilit parke taşı döşeyerek kolaylıklar diledi.

 

“Bozkurt’umuz her geçen gün daha fazla hizmet alıyor”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2014 yılında Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından pek çok önemli hizmeti Bozkurt ilçesinde de gerçekleştiklerini belirtti. Bozkurt’un ihtiyaç ve sıkıntılarınıgidermek için ilçe merkezinde ilk kez başlanan yağmur suyu hattı ile sıcak asfalt ve modern kaldırım çalışmalarını anlatan Başkan Zolan, “Bozkurt’umuz her geçen gün daha fazla hizmet alıyor. Bugün Bozkurt ilçemizin merkezinde Atatürk Caddesi’ndeyiz. Burada yağmur yağdığında maalesef yağmur suları etrafa sıkıntı veriyor, bazen iş yerlerinde su baskınları meydana geliyor. Bu noktada vatandaşlarımızın sıkıntısını çözmek için yağmur suyu hatlarının inşaatına başladık. Bittiğinde inşallah Bozkurt ilçe merkezinde yağmur suyuyla ilgili sıkıntılar yaşanmayacak. Altyapı çalışmalarımız tamamlandığında da üst yapımızı baştan aşağı yenileyeceğiz. Kaldırım ve sıcak asfaltla birlikte Bozkurt’umuz hak etmiş olduğu güzel bir hizmete daha kavuşmuş olacak” dedi.

 

“Bozkurt’umuza yakışacak”

 

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının bazı zorluklar da getirdiğini ifade eden Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu süreçte toz, çamur gibi zorluklar olacak, Bozkurtlu hemşerilerimizin sabretmesini istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda çalışmaları tamamlamayı arzu ediyoruz. Bittiğinde çok güzel olacak, Bozkurt’umuza yakışacak. Sıcak asfaltlı ana caddesi, güzel kaldırımları ve altyapı çalışmamamız ile Bozkurt’umuzu daha da ileri boyuta taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnsanlarımızın daha konforlu bir hayat sürmelerine katkı sağlamış olacağız. Allah’ım inşallah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Bozkurt’umuzda bugüne kadar çok hizmet yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz, hayırlı ve uğurlu olsun.”

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

TÜM HABERLER