© Haber Acıpayam 2022

Büyük Zafer Büyükşehir ile bir başka yaşanacak

Sahnede dev isim: Edip AkbayramDenizlililer, Zafer Bayramı coşkusunu Büyükşehir Belediyesinin 30 Ağustos Cuma günü Delikliçınar Meydanı’nda saat 21.00’de düzenleyeceği efsane sanatçı Edip Akbayram konseri ile bir başka yaşayacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda halkın bayram coşkusu ve sevincini doyasıya yaşaması için dev bir organizasyona imza atıyor. Tarihi zaferin 102. yıldönümünde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen özel kutlama programında sevilen usta sanatçı Edip Akbayram sevilen şarkılarını Denizlililer için seslendirecek. Muhteşem sesi ve şarkılarıyla geçmişten bugüne eserleriyle tanınan Edip Akbayram’ı Denizlililerle bir araya getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesinin konser organizasyonu Cuma günü (30 Ağustos 2024) Delikliçınar Meydanı'nda saat 21.00'de başlayacak. Edip Akbayram’ın birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği konser ile Denizlililer 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu bir başka yaşayacak.

 

Tarihi zaferin coşkusunu doyasıya yaşayacağız

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, sevilen usta sanatçı Edip Akbayram’ın sahne alacağı 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri'nde tarihi zaferin coşkusunu hep birlikte doyasıya yaşayacaklarını vurgulayarak, tüm hemşehrilerini bu özel organizasyona davet etti.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

TÜM HABERLER