© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir 2021'in ilk Meclis toplantısını yaptı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 yılının ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısının ilk birleşim toplantısı Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gündem maddelerinin ilgili komisyonlara sevk edilmesinin ardından yaptığı konuşmada yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, Meclis'e hayırlı ve başarılı çalışmalar temenni etti. 2021'in 2020'den daha güzel olmasını dileyen Başkan Osman Zolan, "2020 yılında güzel çalışmalar yaptık, inşallah uyumlu bir şekilde Denizlimize hizmet ederiz. Bizim ortak paydamız Denizli, bu şehir hepimizin. İnşallah şehrin menfaatlerinde buluşmak noktasında çalışmalarımız aynı şekilde devam etsin, temennim ve duam budur" dedi.

 

Meclis çok önemli çalışmalara imza attı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin seçildiği ilk günden bu yana pek çok önemli çalışmaya imza attığını kaydeden Başkan Zolan,"Seçildiğimiz günden bu yana ve 2020 yılında yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada yapacak olduğunuz katkı ve çalışmalardan, fikirlerinizden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’ım sağlık, sıhhat versin hepimize, güzel işler yapmayı nasip etsin" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi OCak Ayı Olağan Toplantısında toplam 36 maddeyi görüşecek.

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

TÜM HABERLER