© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir 5 mahallenin daha altyapı çilesini bitiriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka'nın bir kısmı ve Deliktaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği altyapı projesinin tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi. Bu kapsamda Anafartalar, Aktepe ve Deliktaş Mahallesi'nin altyapı çalışması bitirilirken, Dokuzkavaklar ve Karşıyaka Mahallesi’nin bir kısmında devam eden çalışmada ise yüzde 90'lık kısmın tamamlandığı belirtildi. Dev projeyle 5 mahallede 187 kilometre içme suyu hattı ile 115 kilometre kanalizasyon hattı baştan aşağı yenilendi. Bölgeye ilk kez 21 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenerek aşırı yağışlarda meydana gelen su baskınlarına da son verildiği kaydedildi. Yüzde 90'lık çalışmanın tamamlandığı Dokuzkavaklar ve Karşıyaka Mahallesi’nin söz konusu bölümünde ise içme suyu abone bağlantılarının da bitirilerek 5 mahalleyi kapsayan projenin kısa süre sonra sona ereceği belirtildi.

 

İlk kez yağmur suyu hattı döşendi

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapının zor, meşakkatli ve yüksek maliyetli bir hizmet olduğunu belirterek, "Bir yerde altyapı olmazsa üstte olan hiçbir şeyin anlamı yoktur. Altyapı olmazsa olmazdır. Bu noktada 5 mahallemizde daha içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağıya değiştirdik, ilk kez bölgemize yağmur suyu hatları döşedik" dedi. Bölgede uzun yıllar altyapı eksikliğinin yaşandığını anlatan Başkan Zolan, "Altyapı sabır ister, cesaret ister. Tabi sadece sabır ve cesaret yetmiyor vatandaşlarımızın desteği de gerekiyor. Çok şükür altyapısını yenilediğimiz her mahallemizde vatandaşlarımızın büyük destekleri ile karşılaştık. Vatandaşlarımıza sabır ve destekleri için çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

"Emanete sahip çıkıyoruz"

 

"Söz verdik yapıyoruz" diyen Başkan Zolan, "Çok şükür vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle bu işleri yaptık. Şimdi sıra üst yapıda. Allah yolumuzu açık etsin. Denizlimizin yarını bugünümüzden daha güzel olsun. Biz milletimize, şehrimize, gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz. Verilen emanete sahip çıkıyoruz, bize duyulan güveni boşa çıkarmamak adına Denizlimizin dertlerine çare olmak ve taleplerini yerine getirmek durumundayız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER