Büyükşehir Belediyesi Hamilelik Okulu 7. yılında…
ACIPAYAMAnne adayları 19. dönem eğitimlerine başladıDenizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında 2016 yılında hayata geçirdiği vebugüne dek yüzlerce anne adayının eğitim aldığı Hamilelik Okulu’nda 19. dönem eğitimleri başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller" sloganıyla başlattığı ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Hamilelik Okulu’nda 19. dönem eğitimleri başladı. Bugüne dek yüzlerce anne adayının eğitim aldığı Hamilelik Okulu’nun 19. dönem eğitim programının açılış dersi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde gerçekleştirildi. Programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Burdurlu, eğitmenler vekursiyerler katıldı. Hamilelik Okulu’nun anne adaylarına çok önemli katkı sağladığını ifade eden Değirmenci, “Hepimizin iyi insan yetiştirmek gibi bir görevi var. Eğitim önce ailede başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu çerçevede bizler üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek olan gelecek nesillerin bayrağını, devletini, milletini seven bireyler olmasını arzu ediyoruz. Projemiz anne ve baba adaylarına ışık tutmaya devam ediyor” diye konuştu.
Anne adayları pilates eğitimi de alıyor
Anne adaylarına ve aile kurumuna destek olmak için eğitimlere devam ettiklerini belirten Değirmenci, “Bu kapsamda bizlere destek olan İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimiz hamilelik süreci ve doğumdan sonra anne-çocuk ilişkileri konusunda bilgilendirmelerini yapıyorlar. Bunun yanında spor ve egzersiz ihtiyacı kapsamında da pilates eğitimlerimiz devam edecek. İnşallah sağlıcakla çocuklarınıza kavuşun. Onlar da böyle güzel bir ailede, güzel bir şehirde, güzel bir ülkede yaşasınlar. Eğitimlerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.