© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Belediyesi Hamilelik Okulu 7. yılında…

Anne adayları 19. dönem eğitimlerine başladıDenizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında 2016 yılında hayata geçirdiği vebugüne dek yüzlerce anne adayının eğitim aldığı Hamilelik Okulu’nda 19. dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller" sloganıyla başlattığı ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Hamilelik Okulu’nda 19. dönem eğitimleri başladı. Bugüne dek yüzlerce anne adayının eğitim aldığı Hamilelik Okulu’nun 19. dönem eğitim programının açılış dersi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde gerçekleştirildi. Programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Burdurlu, eğitmenler vekursiyerler katıldı. Hamilelik Okulu’nun anne adaylarına çok önemli katkı sağladığını ifade eden Değirmenci, “Hepimizin iyi insan yetiştirmek gibi bir görevi var. Eğitim önce ailede başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu çerçevede bizler üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek olan gelecek nesillerin bayrağını, devletini, milletini seven bireyler olmasını arzu ediyoruz. Projemiz anne ve baba adaylarına ışık tutmaya devam ediyor” diye konuştu.

 

Anne adayları pilates eğitimi de alıyor

 

Anne adaylarına ve aile kurumuna destek olmak için eğitimlere devam ettiklerini belirten Değirmenci, “Bu kapsamda bizlere destek olan İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerimiz hamilelik süreci ve doğumdan sonra anne-çocuk ilişkileri konusunda bilgilendirmelerini yapıyorlar. Bunun yanında spor ve egzersiz ihtiyacı kapsamında da pilates eğitimlerimiz devam edecek. İnşallah sağlıcakla çocuklarınıza kavuşun. Onlar da böyle güzel bir ailede, güzel bir şehirde, güzel bir ülkede yaşasınlar. Eğitimlerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.

Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu

Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.

Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

TÜM HABERLER