Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 18 yaşında
ACIPAYAMYardımlaşma ve dayanışmanın adı: Sevgi Eli 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 18 yaşına bastı. İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 18 yıldır çaresizlerin çaresi, darda kalanların umudu olmaya devam ediyor.
Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürütmek üzere 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 18yaşına bastı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin en önemli sosyal sorumluluk projeleri arasında bulunan Sevgi Eli, 18 yıldır hayırseverlerden aldığı yardımlar ile Büyükşehir Belediyesinin desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Denizli merkez ile birlikte tüm ilçelerde çaresizlerin imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, kurulduğu ilk günden itibaren kimsesiz ve maddi durumu kötü vatandaşlar başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine gıda, kıyafet ve ev eşyası gibi yardımlarda bulunuyor. Sevgi Eli Mağazası ile yuva kuracak çiftlere gelinlik ve damatlık başta olmak üzere her türlü desteği veren Sevgi Eli,her yaşa uygun giyim eşyaları ile muhtaç vatandaşların yanında oluyor. Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile de koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangınlarda eşyaları küle dönen ailelere de umut oluyor. Hayırseverlerin bağışladığı eşyalar ile yangın sonrası sokakta kalan ailelerin evi baştan aşağı yenileniyor.
Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneği
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevgi Eli’nin kent tarihinin en büyük sevgi ve iyilik hareketi olduğunu söyledi. 18 yıldır bağışlarıyla SegiEli’nekatkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür eden Başkan Zolan, “Çok özel bir tarihte kurulan Sevgi Eli’miz 18 yıldır ‘Bir elin verdiğini öbür el görmeyecek’ anlayışıyla hareket etmeye devam ediyor” diye konuştu. Sevgi Eli’ninDenizli’de yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneği olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Sevgi Eli kurucusu önceki dönem Belediye Başkanımız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekcive kıymetli eşi Ayşen Zeybekci ile tüm hayırseverlerimize Denizli halkı adına teşekkür ediyor, çaresizlerin çaresi Sevgi Eli’mize nice yaşlar diliyorum" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.