Büyükşehir Belediyespor’da milli gurur
ACIPAYAMDenizli’yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Ayşenaz Özdemir ve Mehmet Ali Akıncı, 12-13 Mart’ta Hırvatistan'ın başkenti Zagrep’te düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'ndaay yıldızlı forma altında Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olarak Denizli’ye bronz madalya kazandıran Ayşenaz Özdemir Burdur’da, yine aynı turnuvada zorlu rakiplerin arasından sıyrılarak Türkiye üçüncüsü olanMehmet Ali Akıncı ise Samsun’da milli takım kampına katıldı. Kampta hazırlıkların tamamlanmasının ardından Zagrep’e uçan Ayşenaz Özdemir ve Mehmet Ali Akıncı,milli takım kafilesi ile birlikte 12-13 Mart’ta Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda boy gösterecek.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.