Büyükşehir çalışıyor, Acıpayam kazanıyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinin Kelekçi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan’ınKelekçi ziyaretine Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kelekçi Mahallesi’nde yaptığı halı sahada incelemede bulunan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler burada bir süre çocuklarla futbol oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı programda kaleye şut da çeken Başkan Zolan, çocukların sevincine ortak oldu.Daha sonra Kelekçi Mahallesi sakinleri tarafından organize edilen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası Anma Programı ve hayır yemeğine katılan Başkan Zolan, hemşehrilerine seslendi. Çanakkale Zaferi’nin eşi benzeri olmadığını ve Türk milletinin 7 düvele karşı müthiş bir zafer kazandığını anlatan Başkan Zolan, “Çanakkale bir destandır. Ecdadımız gözünü kırpmadan canını, kanını bu toprağa verdi. Bu vatan üzerinde bugün hür ve bağımsız yaşıyorsak, bugün burada nefes alıyorsak bunun sağlayanı Çanakkale’de vatan için, bayrak için, namus için, ezan için canını, kanını veren büyüklerimizdir. Hepsinin ruhu şad olsun” diye konuştu.
“Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız engel yoktur”
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesine intikal ettiklerini, bugün Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de ne hizmeti varsa Hatay’da da aynı şekilde çalıştıklarını işaret eden Başkan Osman Zolan, “Afetzede kardeşlerimize imkan sağlamak, yokluğu hissettirmemek için devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte seferber olduk. Çanakkale’de nasıl seferber olduysak bugün de aslında orada vatan savunması yapıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hediyesi Hatay’ı terk edebilir miyiz? Aynı Çanakkale ruhu ile birlik ve beraberlikle aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” diye konuştu.Denizli’nin “Büyükşehir” statüsüne kavuşmasının ardından kentin dört bir tarafında sayısız yatırım gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Kelekçi Mahallemizde de birçok yatırımlarımız oldu. Gençlerimizin istediği halısaha vardı. Söz verdik, yaptık.Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti
Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.