Büyükşehir DESKİ 5 yılda 915 bin çağrıya yanıt verdi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren "ALO 185" 5 yılda 915 bin çağrıya yanıt verdi. Vatandaşların alt yapı ile ilgili tüm ihbarlarını Denizli'nin 19 ilçesinde hizmet veren saha ekiplerine online olarak ileterek çözüm sağlayan Büyükşehir DESKİ ALO 185, 2019 yılında ise 182 bin 244 çağrıya cevap verdi.
Çözümün merkezi ALO 185
Büyükşehir DESKİ 5 yılda 915 bin çağrıya yanıt verdi
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren "ALO 185" 5 yılda 915 bin çağrıya yanıt verdi. Vatandaşların alt yapı ile ilgili tüm ihbarlarını Denizli’nin 19 ilçesinde hizmet veren saha ekiplerine online olarak ileterek çözüm sağlayan Büyükşehir DESKİ ALO 185, 2019 yılında ise 182 bin 244 çağrıya cevap verdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ALO 185 Çağrı Merkezi kentin tamamına 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin kurulduğu 30 Mart 2014'den beri 7 gün 24 saat hizmet veren ALO 185, 31 Aralık 2019 tarihine kadar 5 yılda 915 bin çağrıya yanıt verdi. Vatandaşların alt yapı ile ilgili sorunlarının bir an önce çözülmesi için teknolojinin tüm imkanlarını da kullanan ALO 185, aldığı ihbarları online olarak saha ekiplerine iletiyor. Büyükşehir DESKİ'nin kurulmasından itibaren 915 bin çağrıyı yanıtlayan ALO 185, 2019 yılında ise 182 bin 244 çağrıya cevap verdi. Arıza bildirimlerinin yanı sıra bilgi almak isteyen vatandaşlara da yardımcı olup, ilgili birimlere yönlendiren çağrı merkezi vatandaşların ihtiyaçlarının zaman kaybedilmeden giderilmesi için çaba sarf etmeye devam ediyor. ALO 185'in yanında "444 9 185" telefon numarasından da ulaşılabilen çağrı merkezine 2019 yılında toplam 182 bin 244 ihbar telefonu geldiği belirtildi.
"Büyükşehir DESKİ, 7 gün 24 saat vatandaşımızın hizmetinde"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 7 gün 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi. Vatandaşların sorunlarının bir an önce çözülmesi için ALO 185'e gelen ihbarların kısa sürede saha ekiplerine yönlendirerek çözüm bulunduğunu anlatan Başkan Osman Zolan, "ALO 185 çağrı merkezimizde görev alan personellerimiz 24 saat vatandaşımızın hizmetinde, sorunlarına çözüm aramak için gayret ediyor. Sahadaki ekiplerimize anlık olarak bilgi veren merkezimiz de, şehrimize hizmet etmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.
Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti
Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.