Büyükşehir ile Acıpayam hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşuyor
ACIPAYAMBaşkan Zolan, Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatını incelediDenizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesinin büyük bir eksikliğini giderecek Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları inceleyen Başkan Zolan, ilçeye kazandırılacak dev tesisin Acıpayam’ın güzelliğine güzellik katacağına dikkati çekti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesi işbirliği ile Acıpayam ilçesine kazandırılacak Gençlik ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. Yapımında sona yaklaşılan tesisin inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın yanı sıra Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İsmail Akyol ve beraberindekiler katıldı. Bir süre alanda inceleme yapan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler çalışanlara kolaylıklar diledi. Başkan Osman Zolan burada yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin yapımında sona yaklaştıklarını ve çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğüne dikkati çekti.
Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı
Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nin ilçenin güzelliğine güzellik katacağına dikkati çeken Başkan Zolan, “2014’de Büyükşehir statüsüne kavuştuğumuzda ‘Şehir merkezimizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Çok şükür tüm ilçelerimizde aynı anlayışla hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. Tesiste 500 kişilik salon bulunacağını, bunun yanında birçok etkinliğin yapılacağı alanlar oluşturduklarını, ayrıca cep sinemasının da yer alacağını belirten Başkan Zolan, “Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şimdiden Büyükşehir Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’miz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.
Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.
Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı
Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.
Kayıp helikopter pilotu başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu
Denizli'de kötü koku ihbarı yapılan araçta, günlerdir kendisinden haber alınamayan kayıp helikopter pilotunun cansız bedeni bulundu. Eski eşine, yangın sezonunda görev yapacağı Denizli'den eşyaları almak için Isparta'ya döneceğini söyleyen pilot, başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.